Csuklóproblémák

csuklóproblémák

Főoldal » Az orvos válaszol » Dr.

  • Hogyan kell kezelni az ujj elmozdult ízületét
  • Az ECU és az Ulnar egyoldalú csuklóproblémák lekötése
  • Csuklóprobléma - Mozgásszervi megbetegedések
  • Szamosi Szilvia, reumatológus szakorvos Mivel kezünket a mindennapi tevékenységekhez pl.
  • Gyógyszerek a térd ízületi gyulladásaira
  • Csuklóprobléma - Tudástár

Glanz János » Csuklóprobléma Kérdés:  Egy fiatal lány vagyok, egy futballkapus. Csuklóproblémák edzésen történt velem az eset, 5 hónapja. Egy nem kimondottan erős lövés védését követően nyilalló fájdalmat éreztem a jobb csuklómban.

Kopás (arthrosis)

Fájt, kicsit zsibbadt is. Orvoshoz nem mentünk el vele, mert kívülről semmit sem lehetett látni. Rögzítőt hordtam, de nem javult. Decemberben úgy alakult, hogy a bokámmal orvoshoz kellett mennem, így a lehetőséget kihasználva a csuklómat is megnézettem vele.

Keresés Tudjon meg többet a csuklófájdalomról A csukló egy olyan összetett és hajlékony ízület, amelyet mindig használunk, ezért hajlamos a fájdalmas problémákra. Itt áttekintjük a csuklófájdalom gyakori okait és a hatékony kezelési lehetőségeket. A csuklófájdalom tünetei A csukló- és kézfájdalom különböző módon jelentkezhet, és jelentősen kihathat az Ön életminőségére. A csuklófájdalom megakadályozhatja Önt az olyan alapvető tevékenységek elvégzésében, mint például az csuklóproblémák, az írás csuklóproblémák gépelés, vagy a kéz és a csukló terhelése.

Készült röntgen is, de semmit csuklóproblémák látott a felvételen. Azt mondta, hogy biztos csak megrándult.

térd duzzanat diszlokáció után

Sajnos azóta se lett jobb, és ez már nagyon aggaszt. Kívülről semmit sem lehet rajta látni.

Létrehozva:

Alapjában véve nem fáj, ha pedig terhelem, akkor nagyon. Nyomásra kicsit érzékeny, de nem vészes.

Viszont nem tudom terhelni, valamit megtartani vele, támaszkodni, de erőt kifejteni sem. Ha olyan csuklóproblémák csinálok, ahol a hüvelykujjammal is szorítok, nagyon fáj.

A csukló ulnáris oldalán van, ugyanazon az oldalon, mint a kis csuklóproblémák. Az ín az alkar hátán kezdődik, de a csuklóproblémák szintjén közvetlenül az ízület oldalán helyezkedik el. Az ulnáris csukló fájdalmának számos oka van, ezek közül az egyik az ECU-ínrel kapcsolatos probléma. A két leggyakoribb ECU-ínprobléma az íngyulladás és az ín szublukciója. Ez a feltétel a leggyakoribb a nonathletesekben, és általában nyilvánvaló ok nélkül jelentkezik.

A fájdalom általában a csukló felénél, a hüvelykujj felőli részén van, de néha a csuklóm hátulján is. Mi lehet a baj? Mit tudok csinálni?

csuklóproblémák mit inni ízületi fájdalmak miatt

Mit javasol Ön? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Csuklóproblémák

Glanz, J. Glanz János főorvos ;23 márciusi csuklóproblémák Válasz:  Mutassa meg kézsebésznek, lehet sajkacsonttörés vagy szalagszakadás, amit a kolléga nem ismert fel. Kapcsolódó cikkek a Csuklóproblémák, csuklótáji sérülések, elváltozások rovatban olvashatók.

csuklóproblémák

Fontos információk