Térdkárosodással

térdkárosodással

Nehézség a térd hajlításával vagy egyenesítésével Nehézség járni, vagy súlya a lábára helyezni A térd érzése, ami kiárad Ha azt gyanítja, hogy elszakította az ACL-t, akkor azonnal meg kell jelennie orvosával vagy az egészségügyi szakemberrel. Térdkárosodással szükséges teszteket elvégezheti a térdkárosodás súlyosságának megállapításához.

Hogyan érezheti a térdízület porc és a fang károsodása?

Végezze el az ACL előlapi fiók tesztjét Annak érdekében, hogy eldöntsük, hogy az Térdkárosodással károsodott-e, elvégezheti az elülső fiók tesztjét. A teszt végrehajtásához olyan személynek kell rendelkeznie, mint egy barát vagy egy családtag. Íme, hogyan csinálod: Feküdj a hátán a sérült térdkárosodással térdkárosodással, és a lábad a padlón.

térdkárosodással

Gyengéden üljön a barátja a lábadon, hogy ne mozduljon el. A térd elején és az ujjaival a térde mögött tapogasson a barátnője a térdkárosodással.

krónikus ízületi kezelés

térdkárosodással A barátod ujjait a térd hajlított részébe kell helyezni, és a hüvelykujja a felső sín elején található. A barátod óvatosan húzza előre a csontját, miközben megnézte, milyen messzire mozog. Ismételje meg a tesztet az egészséges térdén.

Így kezelhető az ízületi gyulladás

Ha a sípcsontja jelentősen nagyobb a sérült térdénél, mint a sérült térde, akkor lehet, hogy térdkárosodással vagy elvágta az ACL-jét. Az orvosát azonnal meg kell erősíteni a gyanú megerősítéséhez. Következő lépések Ha az elülső fiók teszted pozitív, vagyis azt feltételezi, hogy ACL szakadt, menjen orvosához.

térdkárosodással

Specifikusabb vizsgálatokat végezhet el a diagnózis megerősítésére vagy elutasítására. Különböző kezelési lehetőségeket is kínál Önnek, többek között:.

Fontos információk